Over AyurOrder

Speciaal voor professionals, artsen en therapeuten heeft Holisan een zakelijk platform, AyurOrder, waar u onze Ayurvedische producten tegen de inkoopprijs kunt bestellen. Als zakelijke klant kunt u hier een zakelijk account aanmaken, waarmee u toegang krijgt tot ons bestelsysteem voor professionals. AyurOrder maakt onderdeel uit van Holisan Health Products BV. Holisan Health Products BV bestaat al sinds 1985 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een van de beste importeurs en distributeurs van Ayurvedische kruiden, kruidenpreparaten en massageolie. Onze producten worden geleverd aan artsen, therapeuten en apotheken door heel Europa.

Kwaliteit
Het is onze missie om u van dienst te zijn met hoogwaardige gezondheidsproducten die gemaakt zijn van de meest pure en zuivere ingrediënten mogelijk. Onze Holisan producten zijn speciaal vervaardigd door gerenommeerde fabrikanten in onder andere India en voldoen aan de Europese en Nederlandse wettelijke kwaliteitseisen. Alle producten in onze Ayurveda webshop zijn met zorg geselecteerd en worden nauwkeurig getest door onafhankelijke laboratoria. 

Assortiment
Als zakelijke klant profiteert u van een nog ruimer assortiment aan Holisan producten (Ayurveda, voeding, kruiden, specerijen, oliën, kleding, verzorgingsproducten, etc.) en gezondheidsproducten van andere merken (Clark, Lerutan, Neem Supreme, Biocé, Devi Cosmetics, etc.). Op AyurOrder kunt u niet alleen al uw Ayurvedische producten kopen, maar vindt u bijvoorbeeld ook biologische verzorgingsproducten, voedingswaren en voedingssupplementen. Ook voor diverse yoga artikelen en wellness producten bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat wij waarde hechten aan continue verbetering en vooruitgang, ontwikkelt ons assortiment zich ook voortdurend.

Klanttevredenheid
Het is ons streven om u als klant met een tevreden en vertrouwd gevoel te laten winkelen op AyurOrder. Wij doen dan ook onze uiterste best om uw bestellingen zo goed mogelijk af te handelen en u zo goed mogelijk te informeren over onze producten en werkwijze. Mocht u alsnog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.