• Ayurvedic Order System

  Welkom in het Ayurorder Bestelsysteem bestemd voor professionals en therapeuten. Kruiden, mengsels, massageoliën, supplementen, apparatuur en informatie.

  Read more
 • Producten en merken

  Ayurorder kent diverse productgroepen en merken zoals: Bio Ayurveda, Clark, Devi Cosmetics, Dr. Jacobs, Himalaya, HHP, Neem, Pranayur en andere. Wilt u daar meer over weten?

  Read more
 • Therapie en Product

  Ayurorder biedt zowel producten voor therapie als Wellness. De Wellness producten zijn meer afgstemd voor eenvoudige toepassing in Wellness-centra.

  Read more
 • Taila's / kruidenoliën

  Men raakt steeds meer bekend met de Ayurvedische Kruidenoliën, Ayurorder heeft een groot assortiment voor specialisten.

  Read more

Inloggen

Product zoeken

 

Ayurorder

Welkom

AOS is het internet bestelsysteem van Holisan bestemd voor professionals die werken met Ayurvedische producten.

I.v.m. de huidige ontwikkelingen is de leverduur van een bestelling iets langer dan normaal. Bij onze klantenservice kan het ook drukker zijn dan normaal. Wij vragen u om te mailen naar info@ayurorder.nl i.p.v. te bellen, zo kunnen wij u beter van dienst zijn. Onze excuses voor het ongemak.

Vermelde prijzen zijn inkoopprijzen excl. btw. En zijn uitsluitend geldig voor onze erkende wederverkopers.

De verzendkosten zijn nu verlaagd naar € 2,44 excl. btw.
De portovrije grens voor levering in Nederland is verlaagd naar € 75,- excl. btw.
Voor Duitsland en België blijft de portovrije grens € 125,- excl. btw!

U bent hier:

Ayurveda en biologische producten

Een nieuwe lijn bij Holisan:
gecertificeerde Bio Ayurveda producten van Holisan Organics


Ayurveda gaat bij uitstek over relaties tussen het interne milieu en het externe milieu. Het is een gezondheidsleer die de dynamiek tussen deze verschillende omgevingen wetenschappelijk beschrijft en analyseert. In een wereld waarin er nogal wat ‘milieuproblemen’ en ‘milieuvervuiling’ opduiken, ziet ook Ayurveda zich geconfronteerd met extra vragen en kritische beschouwingen. Bijvoorbeeld met betrekking tot de zuiverheid van ayurvedische producten, maar ook met betrekking tot bescherming van het milieu wanneer het gaat over de ‘ecofysiologie’ van deze planeet. Ayurvedische producten in Nederland worden streng gecontroleerd op zuiverheid. En dat is logisch: de producten worden geacht onze gezondheid te ondersteunen. Dat geldt voor zwoel biologische als niet biologische Ayurveda producten.

Meerwaarde
Toch hebben biologische producten op verschillende gebieden nog een meerwaarde. Niet in het minst omdat deze een grotere bijdrage leveren aan de duurzaamheid van de wereld – van producenten tot aan consumenten. “Bio is beter”, en dat wordt door meer en meer mensen ondersteund.

Een vrije keuze
Het is voor Holisan belangrijk dat mensen – samen met Holisan – in vrijheid kunnen kiezen voor die meerwaarde. Biologisch is – qua prijzen op dit moment – ook duurder: ook daarom een is een open keuze van belang. Wij geven onze klanten de kans om zelf deze keuze te maken. Inderdaad, onze Bio Ayurveda producten van Holisan Organics zijn relatief wat duurder. Maar het betekent ook dat we daarmee gezamenlijk wat extra’s investeren in een meer duurzame wereld, hetgeen ieder van ons ten goede zal komen.

JM-Eco-Cosmetics

Bio Ayurveda

Wij hebben nu ook biologische producten.

Lees meer...

JM-Eco-Cosmetics

 Vital Feet Bowl

Voetmassage voor meer energie.

Lees meer...