• Ayurvedic Order System

  Welkom in het Ayurorder Bestelsysteem bestemd voor professionals en therapeuten. Kruiden, mengsels, massageoliën, supplementen, apparatuur en informatie.

  Read more
 • Producten en merken

  Ayurorder kent diverse productgroepen en merken zoals: Bio Ayurveda, Clark, Devi Cosmetics, Dr. Jacobs, Himalaya, HHP, Neem, Pranayur en andere. Wilt u daar meer over weten?

  Read more
 • Therapie en Product

  Ayurorder biedt zowel producten voor therapie als Wellness. De Wellness producten zijn meer afgstemd voor eenvoudige toepassing in Wellness-centra.

  Read more
 • Taila's / kruidenoliën

  Men raakt steeds meer bekend met de Ayurvedische Kruidenoliën, Ayurorder heeft een groot assortiment voor specialisten.

  Read more

Inloggen

Product zoeken

 

Ayurorder

Welkom

AOS is het internet bestelsysteem van Holisan bestemd voor professionals die werken met Ayurvedische producten.

I.v.m. de huidige ontwikkelingen is de leverduur van een bestelling iets langer dan normaal. Bij onze klantenservice kan het ook drukker zijn dan normaal. Wij vragen u om te mailen naar info@ayurorder.nl i.p.v. te bellen, zo kunnen wij u beter van dienst zijn. Onze excuses voor het ongemak.

Vermelde prijzen zijn inkoopprijzen excl. btw. En zijn uitsluitend geldig voor onze erkende wederverkopers.

De verzendkosten zijn nu verlaagd naar € 2,44 excl. btw.
De portovrije grens voor levering in Nederland is verlaagd naar € 75,- excl. btw.
Voor Duitsland en België blijft de portovrije grens € 125,- excl. btw!

U bent hier:

Devi, de godin van de schoonheid

Devi is de naam van de godin van uiterlijke én innerlijke schoonheid. De naam van deze godin stamt uit India, de bakermat van Ayurveda. India is een land vol oude wijsheid en exotische schoonheid. Devi-huidverzorgingsproducten dragen deze eigenschappen met zich mee, en verbinden schoonheid met een modern gevoel van welzijn.

Devi-producten zijn met zorg samengesteld met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ze bevatten geen ingrediënten afkomstig van petrochemische stoffen. De onderlinge verhouding van de gebruikte extracten, de basisoliën en de etherische oliën zijn nauwkeurig afgestemd op de behoeftes van de vata-, pitta- en kapha-huid. Devi-producten bevatten geen dierlijke stoffen en worden niet op dieren getest.

JM-Eco-Cosmetics

Bio Ayurveda

Wij hebben nu ook biologische producten.

Lees meer...

JM-Eco-Cosmetics

 Vital Feet Bowl

Voetmassage voor meer energie.

Lees meer...